Scheers Hair & Beauty

Mini Day Spa

Gun uzelf (of een ander) een paar uurtjes rust.

In ongeveer 2½ uur tijd ervaart u rust, ontspanning en alle aandacht voor uzelf.

€ 99,00* (inclusief een goodie bag t.w.v. ± € 15,00)

Soms is het heerlijk om een ander eens in de watten te leggen. Uw vriendinnen, vrienden, familie, een geliefde of een collega. Voor bijzondere momenten zoals een feestje, vaderdag, moederdag of een jubileum, maar ook gewoon zomaar.

Het arrangement bestaat uit:

Ontvangst met een heerlijk kopje koffie of thee met iets lekkers.

Een half uur Shiatsu Massage, een weldaad voor lichaam en geest. Drukpunctuur (Shiatsu) technieken worden toe gepast in combinatie van diepte massage, waar nodig, om blokkades op te heffen en doorstroming te herstellen.

Een heerlijke gezichtsbehandeling van ongeveer drie kwartier, inclusief reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen, masker & crème, epileren of massage. Bovendien krijgt u een weldadig oogmasker tijdens de behandeling.

U sluit af met een ontspannende wasmassage, waarbij de shampoo en conditioner speciaal afgestemd zijn op uw haar en hoofdhuid. Daarna wordt uw haar gestyled zodat u tip top en relaxed onze salon verlaat.

Geef een Cadeaubon
leuk om te geven… nog leuker om te ontvangen!

Introductiebon

Introductie korting € 7,50 op een behandeling

Iedere nieuwe klant krijgt tegen inlevering van onderstaande afgebeelde bon een introductiekorting. Print deze bon uit en neem deze mee !

Voorwaarde is wel dat het uw eerste bezoek is en zich registreert of dat u één jaar lang geen bezoek heeft gebracht aan onze salon

Op het kindertarief ontvangt u een korting van € 5,00

Vaste klanten belonen wij met korting

In tegenstelling tot vele andere bedrijven belonen wij wel onze klanten die bij ons in het systeem staan.

Per bestede euro spaart u GRATIS PUNTEN. Dit gaat geheel automatisch, dus geen gedoe met een pasje.

Bij meer dan 500 punten ontvangt u automatisch een mailtje zodat u bij uw eerst volgende behandeling of aankoop weet dat u korting krijgt !

500 punten = €5,00 korting op uw behandeling of €7,50 op producten

p.s.: Via onze consumenten app weet u precies hoeveel punten u gespaard heeft.

Kappers abonnement

Het hele jaar door knippen en/of kleuren voor een vast én laag maandtarief. Het abonnement voor slimme consumenten die er 365 dagen per jaar verzorgd uit willen zien!

Naast een kappersbezoek zoals u dat van ons gewend bent, kunt u nu ook bij ons een abonnement afsluiten om uw haar te laten knippen, en/of kleuren voor een vast bedrag per maand (inclusief highlights / lowlights)! Vraag vrijblijvend naar hét abonnement voor slimme consumenten die er altijd verzorgd uit willen zien… Het hele jaar door!

Bovendien krijgt u bij het kappers abonnement standaard 10% korting op producten.