Scheers Hair & Beauty

Genomineerd:

Welkom op onze site

Al meer dan 25 jaar zijn wij toonaangevend in de regio en dat zien onze klanten terug in onze knip- en kleurtechnieken. Ons team van 11 stylisten beoefenen al jaren met veel enthousiasme het vak uit en blijven door trainingen op de hoogte van de laatste modetrends. Bij ons staat kwaliteit altijd voorop en garanderen wij voor elke medewerker.

Wij hebben ervoor gekozen om te werken met het merk KEVIN.MURPHY.

KEVIN.MURPHY staat voor fashion, session werk, performance based products, eco friendly en cruelty free. Zij ontwikkelen haircare producten met de beste ingrediënten uit de natuur en de allernieuwste skincare technologie. Kwaliteit en duurzaamheid staan voorop. De producten zijn gewichtloos, ontworpen om langdurig te presteren, geven het stevigheid en zijn bovendien parabeen- en sulfaatvrij!

Eco Friendly

De natuurlijke ingrediënten die KEVIN.MURPHY in zijn haircare lijn gebruikt wordt op een manier verkregen die zo min schade levert aan het milieu.

Ze kiezen in hun zoektocht voor bedrijven die gebruik maken van microteelt, biologische begroeiing of ecologische oogsttechnieken.

Samen creëren wij veel afval. Wij scheiden onze afval al jaren en ook Kevin.Murphy wilt hier op een verantwoorde manier mee omgaan. Alle verpakkingen zijn gemaakt van gerecyclede materialen. Ze zitten voornamelijk in rechthoekige verpakkingen. Ze doen dit niet voor niets. Door producten in deze vormen te verpakken past er enerzijds meer inhoud in, anderzijds gebruikt het minder materiaal.

Cruelty free

PETA staat voor People for Ethical Treatment of Animals en is de grootste dierenrechtenorganisatie ter wereld. De organisatie richt zich op het vaststellen en beschermen van dierenrechten. Ze komen op voor elke vorm van dierenmishandeling. PETA gaat alleen samenwerkingen aan met bedrijven die op een diervriendelijke manier produceren.

Bij KEVIN.MURPHY testen zij alleen op modellen en niet op dieren. Sinds 2011 zijn zij een PETA-approved onderneming en daar zijn zij trots op!

Service staat voorop

Naast het automatisch sparen voor korting op producten krijgen onze klanten 24uur van tevoren een afspraakherinnering per e-mail.
Binnenkort hebben wij een consumenten app. Dit biedt u de mogelijkheid om via uw telefoon snel en gemakkelijk een afspraak te maken. Daarnaast kunt u uw adresgegevens actualiseren, uw spaarsaldo opvragen of met 1 druk op de knop ons bellen of mailen.

Wist u dat u een bijzonder kop koffie bij ons drinkt?
Onze koffie bonen zijn fairtrade & biologisch.

Abonnementen

Het hele jaar door onbeperkt knippen en/of kleuren voor een vast én laag maandtarief. Het abonnement voor slimme consumenten die er 365 dagen per jaar verzorgd uit willen zien!

Naast een kappersbezoek zoals u dat van ons gewend bent, kunt u nu ook bij ons een abonnement afsluiten en onbeperkt uw haar te laten knippen, en/of kleuren voor een vast bedrag per maand (inclusief highlights / lowlights)! Vraag vrijblijvend naar hét abonnement voor slimme consumenten die er altijd verzorgd uit willen zien… Het hele jaar door!

Voor een vast én laag maandtarief en onbeperkt!

Wassen / knippen / drogen Heren € 22,00 per maand
Wassen / knippen / drogen Dames € 28,50 per maand
Kleuren (incl. high- en lowlights) € 35,00 per maand
Onbeperkt knippen en kleuren
(incl. high- en lowlights) € 61,50 per maand

*Samen met uw stylist bepaalt u het type kleuring (spoeling of permanente kleur), met of zonder highlights en/of low lights. Kortom gewoon genieten. De minimale looptijd van uw abonnement is 12 maanden en deze loopt daarna door tot wederopzegging (middels een brief of email) met een opzegtermijn van 1 maand.

Wilt u meer informatie? Onze stylisten leggen het u graag uit in onze salon.

Prijzen Dames

Dames
Knippen / licht föhnen € 39,75
Knippen / föhnen € 50,75
Knippen / watergolf / opkammen € 51,25
Kleuren (incl. drogen)
Kort haar of uitgroei € 39,50
Half lang (coupe soleil) € 46,75
Lang haar € 53,00
Colors unlimited (incl. drogen)
Kort € 54,00
Half lang € 64,00
Lang € 85,00
Een onbeperkte kleurbehandeling (incl. high/low lights) voor een vaste prijs
Omvorming & Volume
Deze behandelingen zijn inclusief wassen / knippen / kuur / föhnen vanaf € 105,00

Al onze kapperbehandelingen zijn inclusief een gratis wasmassage en drogen.

Bent u 65+, dan kan u op maandag/dinsdag/woensdag tot 12:00 uur 10% korting krijgen. Vraag naar de voorwaarden.

Prijzen Jeugd/Heren

Jeugd
Knippen t/m 12 jaar € 22,50
Knippen 13 t/m 17 jaar (zaterdag t/m 12 jaar) € 25,50
Heren
Knippen / blockhead € 28,50
Cardi-baldi € 21,00
Ringbaard € 6,50
Baard trimmen / scheren € 11,00
Italian shave € 27,50
Knippen incl. italian shave € 48,50

Producten

De mode verandert continu en in navolging hiervan worden er ook steeds hogere en andere eisen aan haarproducten gesteld. Wij volgen dit nauwlettend om te zorgen dat u alleen het beste krijgt. In onze salon werken we met: