Scheers Hair & Beauty

Service staat voorop

Wij werken met en zonder afspraak. Bij binnenloop verneemt u direct hoe laat u aan de beurt bent. Heeft u een wachttijd? Dan kunt u plaats nemen op onze bank en lekker genieten van een heerlijk kopje koffie/thee of besluiten nog even een boodschap te gaan doen.

Vaste geregistreerde klanten sparen automatisch voor korting op een behandeling of een product naar keuze.

Het hele jaar door knippen en/of kleuren voor een vast én laag maandtarief. Het abonnement voor slimme consumenten die er 365 dagen per jaar verzorgd uit willen zien!

Geregistreerde klanten krijgen 24-uur van tevoren een afspraak herinnering per e-mail, desgewenst via SMS.

Wij hebben een consumenten app zodat u snel een afspraak kunt maken, uw adres gegevens kunt actualiseren, uw spaarsaldo ziet of met 1 druk op de knop ons kunt bellen of mailen.

Tegen inlevering van onze introductie bon ontvangen ook nieuwe klanten korting.

N.B. U drinkt niet zomaar een kopje koffie bij ons, de koffiebonen die wij gebruiken zijn fairtrade & biologisch.

Welkom op onze site

Al meer dan 25 jaar zijn wij toonaangevend in de regio en dat zien onze klanten terug in onze knip- en kleurtechnieken. Ons team van 11 stylisten beoefenen al jaren met veel enthousiasme het vak uit en blijven door trainingen op de hoogte van de laatste modetrends. Bij ons staat kwaliteit altijd voorop en garanderen wij voor elke medewerker.

Wij hebben ervoor gekozen om te werken met het merk KEVIN.MURPHY.

KEVIN.MURPHY staat voor fashion, session werk, performance based products, eco friendly en cruelty free. Zij ontwikkelen haircare producten met de beste ingrediënten uit de natuur en de allernieuwste skincare technologie. Kwaliteit en duurzaamheid staan voorop. De producten zijn gewichtloos, ontworpen om langdurig te presteren, geven het stevigheid en zijn bovendien parabeen- en sulfaatvrij!

Tarieven Dames

Dames
Knippen / licht föhnen € 42,25
Knippen / föhnen (borstel) € 53,75
Knippen / watergolf / opkammen € 54,25
Onze knipbehandelingen zijn incl. wasmassage, conditioner en drogen.
Kleuringen
Kort haar of uitgroei € 42,00
Half lang / coupe soleil € 50,00
Lang haar € 58,00
Balayage / painting v.a. € 70,00
Folie ⅓ € 30,00
Folie ½ € 64,00
Folie ¾ € 85,00
Folie heel € 110,00
Onze kleurbehandelingen zijn incl. kuur en drogen.
Omvorming & Volume
Deze behandelingen zijn inclusief wassen / knippen / kuur / föhnen vanaf € 111,25
Treatments
Kevin Murphy masker € 10,00
Olaplex mini treatment € 10,00
Kevin Murphy treatment € 19,50
Olaplex herstel behandeling € 35,00

 

Bent u 65+, dan kan u op maandag/dinsdag/woensdag tot 12:00 uur 10% korting krijgen. Vraag naar de voorwaarden.

Abonnementen

Het hele jaar door knippen en/of kleuren voor een vast én laag maandtarief. Het abonnement voor slimme consumenten die er 365 dagen per jaar verzorgd uit willen zien!

Naast een kappersbezoek zoals u dat van ons gewend bent, kunt u nu ook bij ons een abonnement afsluiten om uw haar te laten knippen, en/of kleuren voor een vast bedrag per maand (inclusief highlights / lowlights)! Vraag vrijblijvend naar hét abonnement voor slimme consumenten die er altijd verzorgd uit willen zien… Het hele jaar door!

Voor een vast én laag maandtarief!

Wassen / knippen / drogen Heren € 23,50 per maand
Wassen / knippen / drogen Dames € 30,50 per maand
1 Kleur* (incl. high- en lowlights) € 37,50 per maand
1 Kleur* en knippen / drogen (incl. high- en lowlights) € 65,50 per maand

*Samen met uw stylist bepaalt u het type kleuring (spoeling of permanente kleur), met of zonder highlights en/of low lights. Kortom gewoon genieten.

Bovendien krijgt u bij uw abonnement standaard 10% korting op al onze kappersproducten behalve acties en 1L verpakkingen.

De frequentie van kappersbezoeken is voor een abonnement maximaal 2 keer per maand. De minimale looptijd van uw abonnement is 12 maanden en deze loopt daarna door tot wederopzegging (middels een brief of email) met een opzegtermijn van 1 maand.

Wilt u meer informatie? Onze stylisten leggen het u graag uit in onze salon.

Tarieven Jeugd/Heren

Jeugd
Knippen t/m 12 jaar € 24,00
Knippen t/m 17 jaar € 27,50
Kids op zaterdag € 27,50
Heren
Knippen / blockhead € 29,95
Cardi – baldi € 22,25
Baard trimmen / scheren € 11,50

Al deze behandelingen zijn incl. een wasmassage, conditioner en styling.

Bent u 65+, dan kan u op maandag/dinsdag/woensdag tot 12:00 uur 10% korting krijgen. Vraag naar de voorwaarden.

Producten

De mode verandert continu en in navolging hiervan worden er ook steeds hogere en andere eisen aan haarproducten gesteld. Wij volgen dit nauwlettend om te zorgen dat u alleen het beste krijgt. In onze salon werken we met:

Eco Friendly

De natuurlijke ingrediënten die KEVIN.MURPHY in zijn haircare lijn gebruikt wordt op een manier verkregen die zo min schade levert aan het milieu.

Ze kiezen in hun zoektocht voor bedrijven die gebruik maken van microteelt, biologische begroeiing of ecologische oogsttechnieken.

Samen creëren wij veel afval. Wij scheiden onze afval al jaren en ook Kevin.Murphy wilt hier op een verantwoorde manier mee omgaan. Alle verpakkingen zijn gemaakt van gerecyclede materialen. Ze zitten voornamelijk in rechthoekige verpakkingen. Ze doen dit niet voor niets. Door producten in deze vormen te verpakken past er enerzijds meer inhoud in, anderzijds gebruikt het minder materiaal.

Cruelty free

PETA staat voor People for Ethical Treatment of Animals en is de grootste dierenrechtenorganisatie ter wereld. De organisatie richt zich op het vaststellen en beschermen van dierenrechten. Ze komen op voor elke vorm van dierenmishandeling. PETA gaat alleen samenwerkingen aan met bedrijven die op een diervriendelijke manier produceren.

Bij KEVIN.MURPHY testen zij alleen op modellen en niet op dieren. Sinds 2011 zijn zij een PETA-approved onderneming en daar zijn zij trots op!