Scheers Hair & Beauty

Welkom op onze site

Van de jongste tot de oudste medewerker, besteden wij veel aandacht aan mode, techniek en klantomgang. Zo zijn wij een erkend leerbedrijf en leiden al jaren succesvol junior stylisten op. Daar zijn wij als team ongelooflijk trots op, als ook op het feit dat een aantal van onze medewerkers al meer dan 10 jaar bij ons enthousiast het vak uitoefenen.
Alle medewerkers in onze salon zijn goed opgeleide haarstylisten en blijven door trainingen op de hoogte van de laatste modetrends. Bij ons staat de kwaliteit altijd voorop, deze kwaliteit garanderen wij voor elke medewerker.
We hebben diverse specialisten in ons team, waaronder een Master Color Expert en een 3-tal haar- en hoofdhuidspecialisten. Ook hebben wij stylisten die de baard kunnen bijwerken of de behandeling “italian shave” uitvoeren.

Service staat voorop

We hebben elk seizoen aantrekkelijke acties. Hiermee willen we onze bestaande klanten extra verwennen en nieuwe klanten uitnodigen onze salon te bezoeken. Naast het automatisch sparen voor korting op behandeling of producten is het ook mogelijk standaard een afspraakherinnering te krijgen via sms of email. Maar last but not least, elke klant krijgt van van ons 100% tevredenheidsgarantie.