Scheers Hair & Beauty

Welkom op onze site

Van de jongste tot de oudste medewerker, besteden wij veel aandacht aan mode, techniek en klantomgang. Zo zijn wij een erkend leerbedrijf en leiden al jaren succesvol junior stylisten op. Daar zijn wij als team ongelooflijk trots op, als ook op het feit dat een aantal van onze medewerkers al meer dan 10 jaar bij ons enthousiast het vak uitoefenen.
Alle medewerkers in onze salon zijn goed opgeleide haarstylisten en blijven door trainingen op de hoogte van de laatste modetrends. Bij ons staat de kwaliteit altijd voorop, deze kwaliteit garanderen wij voor elke medewerker.
We hebben diverse specialisten in ons team, waaronder een Master Color Expert en een 3-tal haar- en hoofdhuidspecialisten. Ook hebben wij stylisten die de baard kunnen bijwerken of de behandeling “italian shave” uitvoeren.

Service staat voorop

We hebben elk seizoen aantrekkelijke acties. Hiermee willen we onze bestaande klanten extra verwennen en nieuwe klanten uitnodigen onze salon te bezoeken. Naast het automatisch sparen voor korting op behandeling of producten is het ook mogelijk standaard een afspraakherinnering te krijgen via sms of email. Maar last but not least, elke klant krijgt van van ons 100% tevredenheidsgarantie.

 

Abonnementen

Het hele jaar door onbeperkt knippen en/of kleuren voor een vast én laag maandtarief. Het abonnement voor slimme consumenten die er 365 dagen per jaar verzorgd uit willen zien!
Naast een kappersbezoek zoals u dat van ons gewend bent, kunt u nu ook bij Scheers Hair & Beauty een abonnement afsluiten en onbeperkt uw haar te laten knippen, en/of kleuren voor een vast bedrag per maand (inclusief highlights / lowlights)! Vraag vrijblijvend naar hét abonnement voor slimme consumenten die er altijd verzorgd uit willen zien… Het hele jaar door!

Voor een vast én laag maandtarief en onbeperkt!

Wassen / knippen / drogen Heren € 22,00 per maand
Wassen / knippen / drogen Dames € 28,50 per maand
Kleuren (incl. high- en lowlights) € 35,00 per maand
Onbeperkt knippen en kleuren
(incl. high- en lowlights) € 61,50 per maand

Samen met uw stylist bepaalt u het type kleuring (spoeling of permanente kleur), mono- of duo kleur met of zonder highlights en/of low lights. Kortom gewoon genieten. De minimale looptijd van uw abonnement is 12 maanden en deze loopt daarna door tot wederopzegging (middels een brief of e-mail) met een opzegtermijn van 1 maand.

Wilt u meer informatie? Onze stylisten leggen het u graag uit in onze salon.

Prijzen

Jeugd
Knippen t/m 12 jaar € 21,50
Knippen 13 t/m 17 jaar (zaterdag t/m 12 jaar) € 24,75
Heren
Knippen / blockhead € 27,75
Cardi-baldi € 20,50
Ringbaard € 6,50
Baard trimmen / scheren € 11,00
Italian shave € 27,50
Knippen incl. italian shave € 47,50
Dames
Knippen / licht föhnen € 38,75
Knippen / föhnen € 49,25
Knippen / watergolf / opkammen € 49,75
Kleuren (incl. drogen)
Kort haar of uitgroei € 38,50
Half lang (coupe soleil) € 45,75
Lang haar € 52,00
Colors unlimited (incl. drogen)
Kort € 52,50
Half lang € 62,50
Lang € 83,50
Metamorfose kleuring v.a. € 140,00
Een onbeperkte kleurbehandeling (incl. high/low lights) voor een vaste prijs
Omvorming & Volume
Deze behandelingen zijn inclusief wassen / knippen / kuur / föhnen vanaf € 97,50

Al onze kappersbehandelingen zijn inclusief wasmassage en drogen.

Bent u 65+, dan kan u op maandag/dinsdag/woensdag tot 12:00 uur 10% korting krijgen. Vraag naar de voorwaarden.

Producten

De mode verandert continu en in navolging hiervan worden er ook steeds hogere en andere eisen aan haarproducten gesteld. Wij volgen dit nauwlettend om te zorgen dat u alleen het beste krijgt. In onze salon werken we met:

Kevin Murphy

Wij werken met de gehele productlijn (shampoos, conditioners, treatments, maskers en verf) van Kevin Murphy. Deze productenlijn is gebaseerd op de Australische cultuur en filosofie, waarin milieuvriendelijkheid voorop staat. De producten zijn niet op dieren getest en staan voor natuurlijk en relaxed, en dat zie je terug in de hele lijn. De producten bevatten natuurlijke ingrediënten en essentiële oliën die het haar verzorgen. Ze bevatten geen parabenen en sulfaten. Het haar wordt niet zwaar en blijft natuurlijk ogen en voelen.

System Professional Men

Shampoos en conditioners die speciaal zijn samengesteld voor de specifieke en unieke behoefte van het haar en de hoofdhuid van de man. De haarverzorgingsproducten zorgen ervoor dat het haar glanzender, levendiger en gezonder is.
Wij weten als geen ander welke producten geschikt zijn voor uw haar en hoofdhuid en welke stylingsproducten bij u passen. Wij geven u altijd een vrijblijvend advies.

Marc Inbane

De Marc Inbane Natural Tanning Spray zit vol met plantaardige en voedende ingrediënten, zoals Aloë Vera, Ginkgo en Vitamine E.

De spray is geschikt voor veelvuldig gebruik, droogt snel, geeft geen vlekken of strepen en is geheel veilig te gebruiken.

Deze zelf bruiner wordt daarom ook graag gebruikt door kappers, huidspecialisten en visagisten. Marc Inbane Spray is geschikt voor alle huidtypen en kan over het hele lichaam gebruikt worden. Voor het mooiste resultaat is er de speciale Marc Inbane washand, daarmee kunt u uw benen en armen snel en makkelijk voorzien van een egaal kleurtje.

Gebruik:
De Natural Tanning Spray van Marc Inbane is ontwikkeld voor frequent gebruik. De flacon dient vóór gebruik goed geschud te worden. Houd de flacon ongeveer 30 cm van de huid af en spray met een vloeiende beweging. De vernevelde mist dient ongeveer 10 minuten te drogen.

Resultaat:
Een gezond ogende, egale bruine teint die tot wel vijf dagen houdt.

Dr Massing LongLashes

De wimperserum is dermatologisch getest en bevat uitsluitend ingrediënten met bewezen effectiviteit en verdraagzaamheid. LongLashes stimuleert de haarwortel, verlengt de groeifase en gaat het uitvallen van de haartjes tegen. Al na 4 tot 6 weken worden dunne, broze en korte wimpers al merkbaar langer, voller en sterker.

Beauty Pillow

Slapen op het zachte satijn van Beauty Pillow geeft een gevoel van luxe en verwennerij en heeft tegelijkertijd een verzorgende werking voor uw huid en haar. Het reguleert namelijk de talgproductie en behoudt vocht voor huid en haar. Bovendien heeft het een polijstende werking. Resultaat is stralend wakker worden en de nieuwe dag starten met een fris gezicht vrij van slaapvouwen en zonder warrig ochtendkapsel. Dat betekent geen gehaast door lange ochtendrituelen en dus meer tijd voor dingen die echt belangrijk voor u zijn. Wie wil dat nu niet?